Noi l`am facut!
referinta in constructii!! sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
primul ziar gratuit de cartier on-line

anul 4 editia 2/2002-16/06 apare din cand in cand

NASTASE IMPARAT...

si Proletar (PRO sa fie)!

ZVON


 
un editorial de
Criss Stanculescu
TE DOARE CAPU'!


 
un articol de
Bogdan Iorga


Miliardar


Vreau sa fiu si inca in mandatu' asta se pare ca ar fi declarat intr-un cerc restrans de prieteni. Ca zvon e minunat, ca istorie ce se repeta stim cu totii ca miliardarii romani ajung impuscati, la Targoviste.

Politica romaneasca se cristalizeaza, incepe sa schimbe oameni, fostii UTC-isti de odinioara avanseaza in partid, sunt purtatori de cuvant, sefi de organizatii de tineret.
Cu toate acestea nici un partid nu se implica in viata de zi cu zi, nu exista comitete locale, locuri unde oamenii sa poata cunoaste macar figura ce o vor vota pe un afis la urmatoarele alegeri.

Aceasta problema prezenta si in tarile evoluate democratic fac ca intregul sistem sa fie fals si din ce in ce mai putin ratificat prin votul universal.

Ideea de baza a democratiei se afla in votul universal liber. Cu alte cuvinte aleg prin votul meu un sistem politic si niste oameni care ma vor reprezenta pe mine ( si ideile, dorintele si trebuintele mele) mai departe intr-un for care decide pentru mine si noi toti pe o anumita perioada.

Ori problema rezida in faptul ca 95 la suta din cei care voteaza nu cunosc nimic despre doctrina, principiile, sistemul de organizare, asa zisa platforma-program a partidului respectiv.
98% din cei care sunt votati, chiar si pentru alegeri locale sunt niste ilustrii necunoscuti pusi pe liste din interese de partid.

Dupa parerea mea "democratia" este un praf in ochi care ascunde o "votocratie-media" in care ajung sa conduca destinele unei tari cei care manipuleaza media.

Sistemul ar merita o refonta totala, in care daca se pastreaza o idee de democratie, aceasta ar trebui sa porneasca de la faramitarea puterii centrale in mici elemente socio administrative, care sa produca prin vot reprezentanti reali a unei comunitati la un moment dat. Alesii ar urma sa dea seama catre votanti de rezultatele obtinute si ar putea fi usor controlati.
Mai departe in functie de culoarea politica a majoritatii acestor alesi s-ar alcatui un parlament si un guvern de tehnocrati care sa nu faca parte dintr-un partid politic ci sa fie alesi pe criterii de competenta. Votul universal ar fi inlocuit pentru acestia de votul celor alesi la nivel local, care ne sunt cunoscuti.

In felul acesta am putea vorbi de demo(de la demos popor) cratie(conducere)

Prin cele spuse mai sus chiar daca utopice nu doresc decat sa atrag atentia asupra unui fapt.

NU TRAIM IN DEMOCRATIE!

Criss StanculescuParacetamol - un pericol pentru umanitate..


Eh, am rasuflat usurat cand am auzit ca un judecator spaniol a hotarat ca Isus Cristos a fost victima unei erori judiciare si, mi-am zis ca, mai bine mai tarziu decat niciodata, iaca, justitia se implineste. Potrivit judecatorului, eroarea a fost comisa in mod deliberat de Pilat din Pont . Spre a fi impartial precum tanti aia mioapa si legata la ochi, de cara ditamai palosu' si doua tingiri pe post de cantar, magistratul din peninsula iberica a conchis insa ca Isus putea, la fel de bine, sa primeasca si alte condamnari care, in final, ar dfi avut, probabil, aceeasi finalitate.Crestinismul putand, astfel, sa-si pastreze simbolul, far' nici o problema.

Din seria acelorasi judecati cu profunzime de hazna comunala, a venit si o actiune a bravei politii romane care, plina de vigilenta, aidoma chelului Garcea, ce se zbenguie nestingherit si far' de complexe prin lumina reflectoarelor, a intocmit dosar penal unor medici pentru... hm, hm... detinere de paracetamol!

Ca sa nu ne plangem c-avem existenta searbada si nepigmentata de veselie, exista, de la mama Natura, umorul involuntar al neuronilor solitari ce agonizeaza sub cascheta militienilor (pardon, politistilor). Care, dandu-si seama de pericolul potential si latent pe care-l reprezinta medicii de familie, ca potentiale focare de combatere al bolilor si problemelor de sanatate, au atacat concertat, sub bagheta maiastra a cine-stie-carui colonel cu burta si osanza pe creier, opt medici de familie din comunele Bragadiru, Peris si Cornetu. Medici in ale caror cabinete au fost descoperite substante "toxice, potrivit decretului 466 din 1979".
Plini de vigilenta, oamenii de ordine, cu epoleti si emisfere cerebrale netede, au notat capturile de substante "toxice, potrivit decretului 466 din 1979" pe o lista.
Lista care a atarnat greu la dosarele penale ce le-au fost intocmite iresponsabililor si inconstientilor doctori care nu stiau ce pericol reprezinta prafurile, zemurile, pastilele si tot restul incriminat.
Pe listele Martorilor lui Garcea apar tot soiul de substante, care mai de care: Paracetamol, Scobutil, Rivanol, Furosemid, Faringosept, Penicilina V... Numai la auzul acestor denumiri simt parul cum mi se zburleste pe ceafa, imi scuip in san de Uciga-l Toaca si ma cutremur: daca nimeream pe mana acestor medici cu fo' raceala, ceva, si-mi dadea aspirina? Aud?

Chestia e ca, pentru a putea "manipula" susnumitele "pericole chimice", doctorilor li s-a cerut sa obtina o autorizatie de la politie si sa plateasca o taxa pentru manipularea de substante cu potential toxic. Una peste alta, politistii pentru a se arata culanti, dupa ce-au buchisit la dosarele medicilor, silabisind capetele de acuzare, i-au pus pe urmasii lui Hipocrate sa dea cu subsemnatul cum ca nu vor sa omoare pe nimeni si vor sa faca bine oamenilor cu respectivele substante!

Auzi, Paracetamol! Ptiu, 'rati ai dracu' de doftori, ziceti mersi ca nu mai suntem in evu' mediu, ca pe rug ati fi ajuns! Huo!!!

Bogdan Iorga

SUB RAPIREA DIN SERAI... SA STAI!


Pentru a nu mai rani sensibilitati, Playmate-ul nostru va fi vazut prin ochii miopi ai cenzurii. Daca aveti peste 18 ani si vreti sa va puneti ochelarii...apasati pe poza.

playmate

Bancul Saptamanii:

Toate glumele din aceasta sectiune sunt misogine, se bazeaza pe sex, si in general nu sunt pentru femei!

Trei femei stateau pe malul Amazonului si foarte nefericite ca nu puteau sa il treaca, au fost surprinse de aparitia unui Neptun, jumatate om, jumatate peste chiar in fata lor.
Sunt ZEUL AMAZONULUI striga acesta, si am sa va indeplinesc cate o dorinta.
Prima dintre ele spuse: Nu stiu cate stii tu dar noi am avut in anii 70 un campion la inot pe nume Mark Spitz.
Ai putea tu Zeule sa ma faci sa inot ca acesta? Zeul zambi si pe data ii indeplini dorinta.
Blonda noastra se arunca in valuri si inota si inota, un crowl teribil...la cativa metrii de mal 2 guri mari de crocodil se cascara si o inghitira cu totul!
Vazand acestea a doua femeie spuse: nu stiu cate stii tu Zeule dar noi am avut pe cineva,in religia noastra, Isus, care acum 2000 de ani mergea pe ape... ai putea tu Zeule? Nici o problema... Un semn si a doua femeie se arunca pe apa Amazonului si incepus sa alerge cat o tineau picioarele catre malul celalalt.
La nici un metru de mal o alta gura de crocodil o astepta neiertator si pe ea...
A treia femeie spuse: M-am lamurit, nu e chip de trecut.
Mai bine.. stii... am o dorinta de cand eram mica. Ai putea tu Zeule sa ma faci BARBAT?
Un semn al Zeului si femeia incepu sa simta transformari, pulpele i se ingrosara, ii aparu un instrument in plus, sanii se retrasera pentru a lasa loc unor pectorali vanjosi, obrazul se umplu de o barba aspra. Fericita, aceasta ridica ochii si vazu PODUL!

Ziua ideala a unei femei...

Ziua ideala a unui barbat... (de citit dupa)

VREAU SA VAD:

Si tu ne poti trimite poze inedite
cu tine la hot@minutul.etare.ro
  amatoarea
EDITIA 1
EDITIA 2
EDITIA 3
EDITIA 4
EDITIA 5
EDITIA 6
EDITIA 7
EDITIA 8
EDITIA 9
EDITIA 10