Noi l`am facut! ACCO DESIGN DIVISION
ziare com
referinta in constructii!!  sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
primul ziar gratuit de cartier on-line

anul 4 editia 3/2002-21/09 apare din cand in cand si da in cap!

S-A TERMINAT VACANTA MARE!

ZVON


 
un editorial de
Criss Stanculescu
TE DOARE CAPU'!


 
un articol de
Bogdan Iorga


Vacanta....


Desi nu e cald vara asta nu ma pot racorii.. Ploaie in Europa, ploaie la noi. Ei primesc 11 miliarde de euro ca de, au pile si e greu in Austria si Germania, noi primim scrisori de simpatie si solidaritate.

De la mare, Nastase vorbeste la telefon cu secretari de stat din USA (Uniunea Sovietica Ailalta) si se asigura ca tratate bilaterale romano-americane sunt semnate, Iliescu danseaza parca in jurul delegatiilor americane apucandu-i de cot prieteneste in ritualuri pseudo-masonice de care habar n-are (oare?)

Tara e linistita, sub ape, sunt crime violente, apele uzate (provenite de exemplu de la sectia de TBC boli contagioase) sau nu, sterg totul intr-un ritual patriarhal.

Recolta e compromisa, girofare, noi sedii pentru guvern, sunt distruse monumente istorice dupa metoda - Arde-l nene ca dupa aia poti sa il darami (manejul regal), manarii mici si mari, boema, expozitii, masini de lux etalate epatant in mijlocul saraciei ambiente..

La ce a servit miscarea "Revolutia din decembrie 1989" ? Avem de a face cu un popor profund bolnav, cu o societate nicicand mai fanariota si cu o lipsa de valori care face din noi mai mult ca in vremea ceausista o natiune de mana a doua vezi a treia, un pic deasupra bananierilor.

Solutii? O H A!
Dreapta romana zace undeva intr-un mal si aduce cu o turma de porci grasi si fericiti in mocirla lor. Stanga e la putere parca pentru forever, amintirile mele legate de comunism ma fac sa ma tem de un nou regim autoritar cu multa mediatizare si tupeu fara manusi.

Supunerea servila fata de occident a guvernantilor succesivi din 89 incoace a distrus complet si putinele lucruri care functionau in tara asta, acele domenii in care aveam un nume sau eram folositi fara a fi pomeniti.
Nu ne ramane decat sa fim o piata de consum pentru ciurucurile second hand si produse cu eticheta straina dar marfa proasta in interior la preturi ce sfideaza cele practicate la Paris.

Amar zvonul asta ca o vara ploioasa.

Criss StanculescuVrei sa fii miliardar?..


"Vrei sa fii miliardar" este o emisiune la care ai sansa sa castigi ceva parale. Virgil Iantu este moderatorul acestei emisiuni. O constanta in serialitatea intrebarilor puse mai mult sau mai putin intortocheat. Si, invariabil, cate un individ, mai mult sau mai putin adept al spiritului enciclopedic, definitoriu pentru intregul iluminism, este, de pe cel'lalt scaun, protagonistul (mai mult sau mai putin) transpirat, eroul sfertului de ora, la capatul caruia poa' sa plece cu un cec mai mic sau mai mare, lipa-lipa, catre casa. "Care termen defineste actiunea de administrare a unui medicament? A) Homeopatie; B) Profilaxie; C) Posologie; D) Scatologie"? Concurentul sta, se scarpina-n crestet, continua sa stea si sa cujete (au numa' sa stea), tzistuie a dificultate prin cate-o strungareata salutara, aparuta-ntre dinti la momentul oportun, isi aranjeaza frizura, desi nu-I cazul, de fapt o zburleste mai rau, camera de filmat surprinde asta si apoi insista, sa vada tot poporul ca onor-concurentu' are doar o mesa, adusa abil, a la Basescu, de-a stanga-n dreapta, Iantu rade sadic, concurentu' se-nroseste, nu mai are ce face, timpu' expira. Si nici variante ajutatoare nu mai are, iar Iantu nu-i intinde un colac de salvare, sa vaza-n ce mana e bila, ca-n bancu' ala, cu intrebarile ajutatoare pentru militieni.

Pan' la urma concurentul pleaca cu cinci-sase milioane castigate (bodaproste, ca-i ia, nu-i da!) si-si face cruce c-a scapat. Acas' il asteapta cu onor toate neamurile, soacra, socru', cuscru' si cumnatii, nepo'su pe care nu l-a vazut de la cinci ani (si acu' are doo'j noua, multi-inainte, ptiu, ce mare s-a facut, sa nu-l recunosc, mai ieri era atatica). Si, evident, chermeza. Vin, friptane, icre, nu te duci tu sa mai iei de la arab niste bagheta, pentru pateu' ala de la Metro, visinata pe care-a facut-o asta-vara, palinca de la tataia, din Maramures, si alunele vidate, la un kil', din Gima. Felicitari, bravo dom'le, ai fost tare, paharele se ciocnesc, soacra ii spune ca I se vedea chelia urat si, ca din pozitia in care era filmat arata parca mai gras. Ba chiar te-ai ingrasat, se mai uita o data soacra si mai ia o tartina cu icre. Socru' ii strange mana, stiam ca esti un baiat de viitor, nu poti sa-mi imprumuti si mie un milion juma'? Ba da, sigur… Mai incolo vine si cumna'su, direct, cum ii e felu'. Stii, mi-ar trebui si mie niste bani, am de luat o centrala d-aia d-apartament, vezi si tu cum e la bloc, ca traiesti la fel ca si mine, cum de nu ti-e frig, nu-nteleg. Ma poti imprumuta cu zece milioane? Zece? Pai eu n-am castigat decat cinci (hai, na, eventual zece) si un milion juma' I l-am promis lu' tata socru'. Cumna'su se uita pizis, ii bate obrazu' si-I zice: bine, hai opt. Omu' da, a obida, din cap in semn ca "da". Desi-l dor dintii d-atata strans din ei (apropo, chiar voia sa ajunga la dentist). Mai vine si nepotu', care vrea un Pentium IV, treaca, poate un amedeu, da' cu aceleasi caracteristici, si cu placa video DC 300. Da' la ce-ti trebuie asa ceva? Eu lucrez pe un 686 si-mi ajunge. Nepotu' pufneste, pai matale ce sa faci cu el, bre?

Da' nu mai am bani! Moment in care lumea tace brusc. Cuscrii privesc a dojana, soacra voia si dumneaei ceva, toti il privesc a greu oprobriu. Bine dom-le… oricum, la concurs, acolo, stii, ai fost lamentabil! Doar socru' si cumna'su ii fac discret cu ochiu': "zi ca ei si fa ca tine! Oricum succes data viitoare. Ca te mai duci, nu?"

Bogdan Iorga

VENUS IESIND DIN...BAIE


Pentru a nu mai rani sensibilitati, Playmate-ul nostru va fi vazut prin ochii miopi ai cenzurii. Daca aveti peste 18 ani si vreti sa va puneti ochelarii...apasati pe poza.

playmate

Bancul Saptamanii:

Toate glumele din aceasta sectiune sunt misogine, se bazeaza pe sex, si in general nu sunt pentru femei!

De ce se poarta tot mai mult pasaricile rase?
Ca sa poti plati cu un credit card!

Ziua ideala a unei femei...

Ziua ideala a unui barbat... (de citit dupa)

Amazonul

VREAU SA VAD:

Si tu ne poti trimite poze inedite
cu tine la hot@minutul.etare.ro
  amatoarea
EDITIA 1
EDITIA 2
EDITIA 3
EDITIA 4
EDITIA 5
EDITIA 6
EDITIA 7
EDITIA 8
EDITIA 9
EDITIA 10
EDITIA 11