Noi l`am facut! ACCO DESIGN DIVISION
ziare com
referinta in constructii!!  sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
Minutul Gratuit primul ziar gratuit de cartier on-line

anul 4 editia 5/2002-1/11 apare din cand in cand si da in cap!

TOAMNA SE NUMARA BOIBOCII...

ZVON


criss stanculescu
 
un editorial de
Criss Stanculescu
TE DOARE CAPU'!


bogdan iorga
 
un articol de
Bogdan Iorga


Enumerare..


E Toamna!

Ploua, e frig, e urat, se nasc cei mai multi copii conceputi in vacanta de la sfantul Ignat la sfantul Ion cand in tara nu se munceste se petrece, am petrecut si noi si uite asa s-a nascut MARIA fata lu tata, pe douazeci si patru s-a nascut mancaoarmamaiepeea, in loc sa fie baiat cum ne certam inainte (ce nume?) intre Vlad si Victor, asa Maria si Ioana ne-a rezolvat dilema si a venit pre lume.

Lume care lume, nu se schimba cu nimic de la ultima editie incoace.

Cuminti, conform directivelor, dam cel putin o stire pozitiva cu Nastase, nu tenismanul ci vanatorul, mana a doua.
In IRAK a fost ales SADAM, lumea se pregateste de razboi, romanii de iarna, caloriile se agita prin calorifere, afara e ceata, nimic nou.

Masina ARO cumparata in dolari se comporta de doi lei, serviciul lor e 9001, mult mai aproape de 1001, de nopti evident.

Justitia romana e oarba, dirijata cu batul alb al directivelor, guvernantii se uita spre Europa, noi parca am trai in Africa, se inchid posturi de televiziune (OTV), se cumpara masini noi, saracie, guvernare.

Apa minerala e 50 de centi, salariu minim 50 de dolari, vedeti nu e adevarat, romanii pot bea apa! De benzina nu poate fi vorba, la electricitate din monopol se fac abuzuri incalcand codul civil, lumea nu dispera, alearga, se vaita, nu se descurca.

Mai trece putin, rusii gusta si ei din terorismul islamic, raspund dur, o viata de civil ce conteaza, in locul lor mi-as pazi turnul negeaman al televiziunii.

La noi a venit apa calda, caloriferele se bucura semiincalzite de aurul lichid ce se scurge din buzunarul nostru in venele lor infundate si apoi direct la guvern !!!

Lipsa de inspiratie? Nu lipsa de chef parca ne-am dori sa scriem si despre altceva mai curat mai... stralucitor.

Pentru nostalgici am publicat o scanare dupa programul TV din decembrie 1989. Nu-i asa ca era mai bine inainte?
Va uitati prea mult la televizor!

Criss StanculescuAcatiste Acatiste

Acatiste Acatiste - rimeaza cu batiste. Iar babe, rimeaza cu slabe. Dar nu toate babele sunt slabe. Unele babe sunt grase. Grase, rimeaza cu puturoase. Intr-adevar, unele babe au un miros specific. Da' nu toate babele sunt puturoase. Unele sunt doar grase si paroase. Aceste babe grase si paroase (nu neaparat ne-puturoase), sunt indeobste matusi. Matusile mustacioase (care, iarasi rimeaza cu grase), te inteapa pe obraz, atunci cand te pupa, cu tuleiele nerase ale unei mustati, ce l-ar face invidios pe absolut orice adolescent. Babele dau acatiste.
Evidenta rima - batiste. Batiste, pentru ca babele plang. Ele plang de bucurie, de suparare, de amintire, de uitare, plang din te miri ce, pe strade la bufneste plansul ca nu apuca sa traverseze pe culoarea verde sau, din contra, varsa lacrimi de fericire ca au ajuns pe cel'lalt trotuar inainte de a termina de clipocit omuletul verde de la semafor. Cand se duc sa dea acatiste, babele sunt demne. Scurte sau lungi, slabe sau grase, la momentul acatistelor, babele capata o demnitate de politician prins cu fofarlica si adus la Tuca Show. Pentru ca, in esenta, acatistele sunt niste petice de hartie (dupa cum batistele sunt petice de panza), pe care babele inseileaza tot soiul de rugaminti - de la nepoata de-a cincea, care-a ajuns la treij' de ani si nu s-a maritatara si terminand cu administratoru' de la bloc, om rau si necioplit, care cere intretinerea cu taman o saptamana-nainte de pensie.
La modul simplu, acatistele suna ca niste jalbe, lasate intru rezolvare Marelui Administrator al Univesului, la ceas de taina, la poarta ambasadei sale, cu turle si clopotnita.
La modul compus, aceleasi acatiste capata valenta unor cereri de viza Schengen, cu multiple intrari, pe durata nelimitata, acolo sus unde, comunitari sau din zona gri, mai usor strecori camila pe urechile acului decat posesorul de Visa Card, etc. Rugamintile formulate la modul sobru sau lalait au un numitor comun de fiecare data.
Anume, scrisul tremurat, cu volute vetuste si bucle desuete. Ca-n rest, cererile nu-s noi si nici originale. Unele babe isi pigulesc mustatile, de ciuda ca-nu-stiu-ce-urata-naibii-saraca-lipita-si-lenesa-pe-de-asupra i-a sucit mintile lu' fie-su, zapacindu-l si inebunindu-l.
Altele, din contra, dau acatiste ca sa se-ntoarca zurliu' acasa, c-a lasat de izbeliste biata colombina, cuminte, frumoasa, cu zestre (da' proasta si cu o carie care, dupa ce si-o suge, ii umple gura de un miros putred si fetid). In esenta, acatistele au ceva din rugamintile pe care prietenii le adreseaza actorilor: "nu-mi dai draga si mie o invitatie, sa viu sa te vaz, la spectacol, ce minunatii faci?"

Bogdan Iorga

VAMA VECHE - VAMA VECHE


Pentru a nu mai rani sensibilitati, Playmate-ul nostru va fi vazut prin ochii miopi ai cenzurii. Daca aveti peste 18 ani si vreti sa va puneti ochelarii...apasati pe poza.

playmate

Bancul Saptamanii:

Toate glumele din aceasta sectiune sunt misogine, se bazeaza pe sex, si in general nu sunt pentru femei!

BALADA PIZDEI de Toparceanu?

De ce se poarta tot mai mult pasaricile rase?
Ca sa poti plati cu un credit card!

Ziua ideala a unei femei...

Ziua ideala a unui barbat... (de citit dupa)

Amazonul

 

VREAU SA VAD:

Si tu ne poti trimite poze inedite
cu tine la hot@minutul.etare.ro
  amatoarea
EDITIA 1
EDITIA 2
EDITIA 3
EDITIA 4
EDITIA 5
EDITIA 6
EDITIA 7
EDITIA 8
EDITIA 9
EDITIA 10
EDITIA 11
EDITIA 12