Noi l`am facut! ACCO DESIGN DIVISION
ziare com
referinta in constructii!!  sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
primul ziar gratuit de cartier on-line

anul 5 editia 6/2002-6/12 apare din cand in cand si da in cap!

NATO! NATO! NATO!...
ZVON


criss stanculescu
 
un editorial de
Criss Stanculescu
TE DOARE CAPU'!


bogdan iorga
 
un articol de
Bogdan Iorga


Praga my life..


Gata! Ne-am scos!

Motiv de bucurie mult asteptat, invitatia adresata Romaniei intr-un tarziu vine sa anunte reintrarea tarii noastre intr-un normal care de 60 de ani incoace ne este refuzat.
Umbrela nuclear strategica ne separa in fine de cotropitorul de la EST si micsoreaza? pericolul ca acesta sa mai dicteze atat de direct politica de la Bucuresti.

Nu trebuie sa ne bagam degetul in nas, daca Rusiei ii vine sa stranute spre noi mi-e teama ca singura batista oferita va fi cea a occidentalilor care ne vor face cu ea un semn de adio...
Dar sa nu fim pesimisti, securistii de azi ( si ieri) vor fi si cei de maine, integrati in NATO, in fonduri si in afaceri.

Romania merge inainte de capul ei (vai) si totusi aceasta invitatie ne aduce si o geana de speranta, aceea ca cei care vor mai gasi ceva de cumparat in tara asta vor veni, vor imbogatii si mai mult pe cei ce ne detin azi bogatia nationala dar vor crea intr-un tarziu si locuri de munca si acel nivel de trai dupa care tanjim cu totii si care pare de 12 ani incoace sa fie ultima preocupare ne-electorala a guvernantilor nostrii.

Intre timp ne-a mai vizitat Bush, prilej de mare bucurie politica si nationala. Politica pentru ca asta a permis tuturor actorilor sa-si exibe ranjetele de rigoare, sa-si traga spuza intrarii probabile in NATO asupra lor si sa faca un circ incununat de un curcubeu natural, menit sa-l faca pe american sa ne accorde calificativul de tara blagoslovita. De parca n-am sti si noi..

Mai mult m-a uimit poporul care scos ca pe vremuri din structurile administrative la demonstratie in ziua NATO sa agite stegulete, a venit si de bunavoie? la vizita lui Bush junior. La intrebarile reporterilor de televiziune, diversii intrebati sustineau ca au venit sa-l vada pe cel mai TARE om de pe planeta?! Suntem chiar atat de oligofreni? Se pare ca da.

Mai pe seara, tot televiziunile au scos reportaje cu Ceausescu in vizite la diversi presedinti americani stabilind astfel o linie directa intre ultimul presedinte si actualul.
Totul mi-a adus aminte de un reportaj vazut in Franta, cu videoteca aceluiasi Ceausescu si cu vanatorile sale de pomina, la care participau diversi ambasadori din tari ca Franta, Anglia, care dupa ce impuscau primul lor urs se LASAU batuti la cur cu nuiaua, de catre pe atunci primul vanator al tarii!!!!

Va dati seama ce vise are Nastase de pe acum prim vanator si inca prim ministru.

Clipa mea de ras interior va fi cand Iliescu se va hotari sa faca remanierea guvernamentala. Asteptam Craciunul!

Criss StanculescuChef de plimbare

 

Uneori, chiar si-n inima iernii, mai apare din cand in cand, zambitor si larg, soarele.
Atunci iti vine sa uiti de toate, stai si privesti pe geamul biroului (inauntru se aud modemurile si ventilatoarele computerelor cum bazaie monoton, in clipocit de neoane betegi si cu adaos de telefoane care suna).

Privesti pe geam, gandul iti zburda vesel si liber, da tarcoale unor glezne frumoase care tropotesc, in tocuri cui, pe trotuar iar apoi se agata de stralucirea vreunei masini care trece in tromba pe drum.

Tu esti in birou - ei sunt afara. Si ai chef de plimbare.

Eh… si ce-ar fi, la un momen tdat, sa lasi naibii vraful de hartii, ecranul computerului care clipoceste impersonal, tziuitul modemurilor si clincanitul neonului care se joaca de-a stroboscopul? So what?

Bogdan Iorga

BLONDE DE PE LA NOI


Pentru a nu mai rani sensibilitati, Playmate-ul nostru va fi vazut prin ochii miopi ai cenzurii. Daca aveti peste 18 ani si vreti sa va puneti ochelarii...apasati pe poza.

playmate

Bancul Saptamanii:

Toate glumele din aceasta sectiune sunt misogine, se bazeaza pe sex, si in general nu sunt pentru femei!

Atentie doamnelor si domnisoarelor, vom incerca sa ne intelegem odata
pentru totdeauna: De foarte mult timp noi, barbatii, am fost impartiti in
numele egalitatii, feminismului si multe alte teorii. S-a terminat acum,
insa! Spuneti-le prietenelor si prietenilor dumneavoastra ca barbatul anilor 90 a murit... Traiasca barbatul anului 2003!

De ce se poarta tot mai mult pasaricile rase?
Ca sa poti plati cu un credit card!

Ziua ideala a unei femei...

Ziua ideala a unui barbat... (de citit dupa)

Amazonul

BALADA PIZDEI

VREAU SA VAD:

Si tu ne poti trimite poze inedite
cu tine la hot@minutul.etare.ro
  amatoarea
EDITIA 1
EDITIA 2
EDITIA 3
EDITIA 4
EDITIA 5
EDITIA 6
EDITIA 7
EDITIA 8
EDITIA 9
EDITIA 10
EDITIA 11
EDITIA 12
EDITIA 13