Noi l`am facut! ACCO DESIGN DIVISION
ziare com
referinta in constructii!!  sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
primul ziar gratuit de cartier on-line

anul 5 editia 1/2003-1/02 apare din cand in cand si da in cap!

EUTHANASIA PENSIONARILOR!
ZVON


criss stanculescu
 
un editorial de
Criss Stanculescu
TE DOARE CAPU'!


bogdan iorga
 
un articol de
Bogdan Iorga

 

A-nceput de ieri sa cada..
Cate-un pensionar pe strada...

(anonim din celalat regim )


Anul a inceput asa cum s-a terminat.
Adica prost. Informatiile de la stiri sunt din ce in ce mai aberante, iar spectrul unei Romanii cu romani tristi, cenusii si morti de foame ca pe vremea lui ceasca bantuie.

In fiecare dimineata iau pulsul cartierului la plimbarea matinala a cainelui. Oamenii, din ce in ce mai revoltati de cresterea preturilor peste orice limita acceptabila, se intreaba cum vor trece iarna. La televizor ecoul deciziilor luate cu disperarea inecatului de cabinetul Nastase dau fiori oamenilor de rand din toata tara. Unde esti tu decembrie 89? sau.. Auzi tu tampenie! Vine bolnavul la urgenta in spital si daca nu are 50 sau 100 de mii nu poate sta in spital!


Singura explicatie e ca s-a gandit si statul sa profite de sistemul spagilor din spital pretul fiind acelasi.
De ce nu si un control de la securitate (niciodata moarta) si pacientii isi vor face pe targa o confesiune completa, cu autocritica,dupa care isi vor da duhul intr-un colt, cu buzunarele intoarse. Uitam!- nu inainte de a da o ultima semnatura pentru partid, ca tot ei l-au votat.

Concursul "Cum omoram mai multi pensionari" a fost si in luna ianuarie castigat tot de guvern. Domniile lor au suprimat gratuitatea ingrijirilor in urgenta stomatologica. (platita de noi toti prin CAS si de pensionari o viata intreaga)
Batranii vor parea mai grasi in sicriu din cauza falcilor umflate.

Se continua provocarea de infarcturi cu ajutorul TVR si Antena1, care se intrec in a anunta cifre de milioane la intretinere unor oameni care au pensii de cateva sute de mii si care si asa nu mananca ca sa plateasca impozite.

Impozite care sa acopere incompetenta in gestionare economiei a acestui regim tinut la putere, culmea, cu banii nostri. (Aici sunt Banii Dumneavoastra!)

Tot banii nostri vor imbogati in 2003 o alta categorie defavorizata, politia rutiera, care se zbate in saracia lucie (vezi episodul lacrimogen in care masinile Pasat combi nou noute nu puteau circula din lipsa de bani pentru asigurare Casco -sanchi!-) prin noul Cod Rutier care prevede amenzi aberante de 10 milioane la un salariu mediu de 3?

Ne lipseste redeschiderea Canalului si inchiderea granitelor. Tatuci avem!

Inchei cu o ultima urare:

Impozit mic, impozit mare,
de ce sa nu impozitam...
pe FLATULARE

 

Criss Stanculescu


 

Oglinda, oglinjoara,
cine-i cel mai politician din tara?

 

Despre Adrian Nastase se pot spune o multime de lucruri bune.
De-o pilda, ca are o fabuloasa colectie de tablouri.
Ori ca e om chibzuit si gospodar si in loc sa-si toace banii aiurea, prin carciumi, ca altii , a stiut sa isi faca una - doua - trei, deh, n-are rost sa mai numaram aici cate case... {i se mai poate pune, tot la capitolul "calitati", si faptul ca joaca tenis.
In fine, aici poate ca e un mic complex de al meu: fiindca nu stiu sa dau cu racheta in minge, mi se pare o chestie absolut fabuloasa.

Una peste alta, domnul Nastase e o fiinta angelica si minunata, numai ca are si el, ca tot omul, un mare pacat: teribil ii mai place sa stea in fata oglinzii si, coafandu-si orgoliul, sa se-ntrebe retoric, ca acea cucoana din povestea cu Alba-ca-Zapada: "...oglinda oglinjoara, cine-i cel mai politician din tara"...
Bineinteles ca intrebarea murmurata de buzele dumisale rafinate, care tradeaza ambitia, dar si (poate) altceva, ar trebui sa ramana retorica, adica sa se dea de-a dura pe pardoseala politichiei romanesti, fara a-si gasi raspunsul, si sa se intoarca indarat la dansul, umila si cu (aferent) coada intre picioare.

Ei bine, nu. Ticaloasa si subversiva, oglinda ii ridica din umeri durduliului Nastase si, fara pic de respect pentru toate calitatile sale (colectie arta, posesie imobile, cunostinte tenis, etc), dupa ce isi drege vocea, raspunde sibilinic: "...evident, Iliescu".

Ei, da' nu-i nimic... La urma-urmei, totusi despre Adrian Nastase se pot spune o sumedenie de lucruri pozitive... Ma rog, tablouri, case, tenis...


Asa ca bietu' om se face ca n-aude si continua sa-si sulemeneasca mandria ranita, sa nu i se mai vada hematomul proaspat aparut. Iar cand fardul atent ales si minutios aplicat peste vanataile orgoliului dumisale pare sa fi acoperit destul ceea ce trebuia camuflat, pleosc!, ca o palma peste ceafa, vine si ecoul raspunsului oglinzii, reverberat de peretii scorojiti ai politicii romanesti: "...cel mai politician? Hm, tot Iliescu"...
Cine stie: poate ca oglinjoara o avea dreptate. Asa e de cand lumea.


Unii sunt sortiti sa fie un etern numarul doi, in ciuda purcoiului de calitati - tablouri, case, tenis...

Bogdan Iorga

BLONDE DE PE LA NOI


Pentru a nu mai rani sensibilitati, Playmate-ul nostru va fi vazut prin ochii miopi ai cenzurii.Numai daca aveti peste 18 ani si vreti sa va puneti ochelarii...apasati pe poza.

playmate

Bancul Saptamanii:

Toate glumele din aceasta sectiune sunt misogine, se bazeaza pe sex, si in general nu sunt pentru femei!

Mai Adam, am o veste buna si una rea pentru tine.
- Sa incep cu...
- Aia buna Doamne!
- Pe voi barbatii v-am dotat cu creier si cu sula.
- Multumesc Doamne.
Aia rea este ca nu se iriga niciodata in acelasi timp

De ce se poarta tot mai mult pasaricile rase?
Ca sa poti plati cu un credit card!


Traiasca barbatul anului 2003!

Ziua ideala a unei femei...

Ziua ideala a unui barbat... (de citit dupa)

Amazonul

BALADA PIZDEI

VREAU SA VAD:

Si tu ne poti trimite poze inedite
cu tine la hot@minutul.etare.ro
  amatoarea
EDITIA 1
EDITIA 2
EDITIA 3
EDITIA 4
EDITIA 5
EDITIA 6
EDITIA 7
EDITIA 8
EDITIA 9
EDITIA 10
EDITIA 11
EDITIA 12
EDITIA 13
EDITIA 14