Noi l`am facut! ACCO DESIGN DIVISION
ziare com
referinta in constructii!!  sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
ziar gratuit on-line pentru orice cititor conectat
editia 2/2001
FRESH PUSSY

ati vrea voi....
DA SI NOI

ZVON

MIGRENA DE DIMINEATA

Articolul meu de stanga dreapta

Daca

Daca as fi singur, mi-as dori o editie obsedata, asa ca noi si numai pentru noi, barbatii.

Una in care sa vorbim sincer despre ce ne intereseaza, de la gat in jos si in sus da.. separat. Nu va inchipuiti acum o viziune necrofila asupra femeii ci numai una secventiala, inspirata de zapada de afara care te face sa fii romantic.

Sa nu cadem in capcane, este aproape politic pericolul EA. De ce politic? pentru ca stanga (!) acum la putere este cea mai aproape de EA. Dreapta imi este mai draga si sunt mai conciliant in ceea ce o priveste din motive pe care le intelegeti desigur cu totii. Concluzia frazei de mai sus ar fi o asociere intre parsivenie si stanga sau intre politica si femei sau in fine eu nu mai inteleg nimic..

Mai bine sa ne clatim ochii cu un nud doua din cele sutite in noptile albe petrecute pe net ( si aici sunt sigur ca stiti despre ce vorbesc..)

Atat de data asta promit sa fiu mai interesant in numarul urmator.

Criss Stanculescu

playmate

Articolul serios de dreapta...

Amnezie paguboasa

Zilnic gasesc cate un prilej de uimire, privind in jur chipurile compatriotilor. Daca in decembrie '89, mamaliga romaneasca a explodat, improscand cu malai si tarate in stanga si-n dreapta si dandu-l jos pe Ceausescu, ulterior, cei zece ani de tranzitie spre varii tranzitii au scos de la naftalina portretele lu' Nea Nicu, indiferent daca erau intr-o ureche ori in doua. Cu fiece manifestatie mai de Doamne-ajuta, in care se aduna mai mult de dooj' de protestatari, ca un facut, hocus-pocus mioritic, apareau hop-top poze mari d-ale Impuscatului. Functie de cerinta poblicului, giruetele politice care 'nainte de '89 pupau la greu curul Partidului si al securitatii, in decembrie al schimbarii s-au dezis de Nea Nicu si Coana Leana, scuipandu-i a hotarat oprobriu. Ca, nitel mai tarziu, aceiasi indivizi, sa linga flegmele trase pe pozele Cismarului si sa acuze, cu tunatoare voci justitiare, "cremenalii care l-au impuscatara p-al Batran". Unul dintre acesti mutunache ai retoricii politice nu-i nimeni altu' decat mascariciul ala de CV Tudor, care cu buze subtiri si spume pe la comisuri, zbiera la cine voia sa-l asculte ca vrea sa fie presedinte (Doamne-fereste!). Da' ce ma surprinde cel mai tare e memoria scurta a poporului care uita cum era acum 11 ani... Care uita cozile la paine si interminabilele siruri de sacose de un leu, cu sticle goale de lapte, lasate de din zori in fata magazinelor, in speranta de a prinde un kil ori doua de lapte... Ce ma surprinde e memoria deficitara a compatriotilor mei, care uita ca-n galantarele macelariilor nu se mai lafaiau decat "adidasi" si "tacamuri". Ma surprinde ca s-a uitat ca branza era o marfa de contrabanda, veritabila moneda forte a comertului, iar untul, cel plin de apa, impachetat in hartie proasta, de pe care se ducea cerneala, nu se gasea decat din an in Paste, vandut pe la usile din dosul magazinelor... Ma surprind o multime de lucruri... Iar amnezia asta paguboasa, care duce la regrete pentru Comandantul Suprem, e cea care, an de an, determina sute de oameni, in majoritate batrani, sa mearga la mormantul lui Ceausescu pe 26 ianuarie. E trist, iar greata ma copleseste!

Bogdan Iorga

Scrie-ne sugestile tale în legătură cu acest ziar si ajută-ne să facem treabă bună... info@acco.ro