Noi l`am facut! ACCO DESIGN DIVISION
ziare com
referinta in constructii!! sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
primul ziar gratuit de cartier on-line
editia 3/2001-9/02 apare joia
LIPSA EVENIMENTELOR

EDITIA DEPRIMATA

ZVON

Dinte moale doare rau..

Articolul meu de stanga dreapta

Pai cum asa Tovarasi?

Pai uite asa!

Ca daca s-ar face toate eforturile, n-am fi in situatia asta.
Care situatie?, sunteti in drept sa va intrebati. Pai asta de-o traim zi de zi.
Ca toti adultii ne-fericiti adica ne-saraci cu duhu' avem probleme, de viata, de minut sau de tot. Probleme care desigur nu sunt aceleasi pentru noi toti dar care au ca numitor comun traiul nostru aici in mioritic.

Si ce constatam noi de zece ani incoa? Ca situatia, ca sa revin la subiectul de azi ne-a cam scapat de sub control... si nu numai noua asa ca indivizi ci intregii societati.

Nimeni nu se mai amageste azi cu impresia ca ne conduce, pentru ca dupa parerea mea societatea noastra a ajuns intr-un stadiu de dezagregare unde parghiile puterii nu mai au priza.

Si atunci? Deprima deprima. Nu stim unde mergem, nu sitm de ce mergem si nici cu ce.

Din politete pentru ca nu pot spune din politica ii rog pe cei care hmm... ne conduc sa creeze un eveniment, si sa-mi demonstreze ca exista. O sansa.

Atat de data asta promit sa fiu mai interesant in numarul urmator.

Criss Stanculescu

sex in grup
VREAU SA VAD:

EDITIA 1
EDITIA 2

Articolul serios de dreapta...

Intre ocrotire si garantare.

Intre ocrotire si garantare se intinde o crevasa enorma, de soiul Marelui Canion.
E diferenta dintre stranutul diafan al unui fotomodel si flegma plina de tutun a unui senator care, la o intersectie, a deschis geamul masinii, spre a-si slobozi gura de mucozitatile vorbelor nerostite in timpul somnului dulce din plen.

Constitutia romaneasca, scremuta la inceputul anilor '90 din constipatia unei mentalitati cu reminiscente de Partid Unic, isi propune sa " ocroteasca " proprietatea privata, sperand ca, prin aceasta " ocrotire ", capitalistul roman, specie disparuta dupa 1947, sa poata repopula, vanjos si viril, parjolita economie romaneasca, poluata de stocuri supranormative si etatism. Numai ca, ocrotirea nu-i aceeasi socoteala cu garantarea. De ocrotit sunt ocrotiti si diversi arbori pe care, maiestre, bricege de artizani incrusteaza iubiri infinite : " Fane + Corina = Love. 1986 ".
Una e sa fie garantata proprietatea, iar daca iti intra vreunul pe tarla cu gura mare sa-l poti lua frumusel de ureche si sa-l dai afara, eventual cu un sut in zone dorsale si, cu totul altceva e sa iti fie doar ocrotita si, orice mocofan care are basica prea-plina sa se poata usura nestingherit pe ceea ce ai tu. Iar daca protestezi, sa-ti ranjeasca stirb si sa-ti dea cu tifla. Zilele trecute, Nea Nelu, chiriasul de la Cotroceni, a dat din nou cu declaratia-n fasole. Intrebat fiind daca proprietatea trebuie garantata ori ocrotita, Larg-Zambitorul a zis ca " nu are importanta ". Pai cum nu are importanta ? Intre una si alta e distanta de la cer la pamant ! E exact distanta dintre un Moskvici prapadit care a demarat la semafor in acelasi timp cu un Porche Carrera 911 Turbo !

Bogdan Iorga


Anonima poezie?


Stari de spirit foarte bune?

Stari de spirit foarte bune?
Cine are astazi, spune...
Cand un caine -n prag iti moare
Ete fleosc Marito..
Doare vezi tu fata, fiind pitica,
Inima-ti nu-ti este mica
Si-atunci doare chiar si ia,
Inima ta.

De anonima

Scrie-ne sugestile tale în legătură cu acest ziar si ajută-ne să facem treabă bună... info@acco.ro