Noi l`am facut!
referinta in constructii!! sexual explicite way
TREZITI-VA ROMANI !
Minutul Gratuit
primul ziar gratuit de cartier on-line

anul 3 editia 9/2001-01/10 apare lunea din cand in cand

STIRI VECHI!

ZVON


 
un editorial de
Criss Stanculescu
TE DOARE CAPU'!


 
un articol de
Bogdan Iorga


Partidul Manelelor


Nu orice forta politica stie si poate sa se adapteze ca un cameleon pe situatia reala a unei tari. Nu nu afirm ca PDSR-ul ar stii dar o face mai bine ca altii. Daca luam vechea sintagma "cine pe cine a facut: oul pe gaina sau gaina pe ou" ne dam seama ca aceasta se potriveste partidului ca o manusa.

Iata cum:
Prelungire fireasca (emanatia are miros...) a partidului comunist, PDSRul a continuat opera de distrugere a poporului roman si a tarii mai dihai decat predecesorii. Denationalizarea trece prin promovarea pe linga elementele de abrutizare internationale ( TV, produse standard mondial etc) si elemente locale de culoare cum ar fi tiganii, maneaua, baietii de cartier.

La nivel macro si micro economic furtul si bacsisul sunt regula, toate incurajate de Banca Mondiala si FMI care dau cu o mana ( si ajunge la o mana de oameni) si distrug cu mana celalalta tot ce ar putea constitui o concurenta pentru produsul companiilor globale care ii subventioneaza.

Cercul se inchide cand bizonul de rand, educat mai mult cu becul lui Pavlov ajunge si voteaza de buna voie cu cei care ii inchid orice speranta in viitor.

Poiana LA TOTI!

Criss StanculescuUltimul uichend de vara..


Ultimul uichend de vara... In weekend nu dau cu sapa pe la job. Desi, cred ca mi-ar placea. sa lucrez sambata & duminica si sa fiu liber in alte doua zile. Evident, luate total aleator, in timpul saptamanii. Sambetele si duminice au (in marea lor majoritate, monotona si prafuita) un iz statut de lancezeala si nemiscare, iar in cazul escapadelor montane/marine, imi dau senzatie de duminici cu bilet de voie, de permisie de doua zile...

Poate amintiri si sechele din armata cand, duminicile, cu pantalonii calcati si bocancii lustruiti, aveam voie sa iesim patru ore in oras (Craiova) unde ne-nvarteam, bovin, in cercuri prestabilite, cu puncte de reper clar fixate (berarie - trei halbe rasuflate), cinema (un film debil de cele mai multe ori) si apoi parc, unde era musai sa fluieri dupa fete si sa spargi seminte de floarea soarelui.
Mde.
Si uite d-aia nu-mi plac uichendurile.
Asa a inceput si uichendu' trecut. Ni-ni-ni, na-na-na, curat, rufe-n masina de spalat, si apoi, dup-amaza, vine un prieten cu nevasta lui pe la mine. Discutii, vin, Pepsi. Tarziu in noapte ei pleaca, iar eu pornesc sa-mi caut tigari. Buticu' de langa mine inchis. Ma rog, doishpe'juma' noaptea. Tramvaiul 41, Podul Grant, destinatie precisa, buticul de la 1 mai. Si,de-odat' telefonu' tzar-tzar. Era prietenu' meu. "Hai in vama". "Unde?" "In VAMA". "Bre, n-am bani, e tarziu, somn, ai 'nebunit, oboseala, chestii". El, nu, hai. Bine.

Ora 2,00 - un Aro 10 Spartana (al prietenului meu), cu indivizi dubiosi la bord, iese prin Pantelimon. La volan, sotia prietenului. Eu - pe locul mortului. Prietenul dormea in spate, digerand greutatile zilei. Ora 4,15. Dragalina. Trec eu volan. Ora 6,00. Constanta. Mi-e somn si mie. Se trezeste prietenul meu. Ora 7,10 - Vama Veche. 8,00 - eram in cort si nani. Cort + izopren + sac de dormit + jeansii + tricou + pollo shirt + vesta. Ulterior incepe strip-tease-ul. Ora 11,30. ies din cort. Gol-golutz, cum m-a lasat mama. Ma rog, poate ceva mai 'nalt si cu cateva kile-n +. Marea - fash, fash. Soare, cald, vant. Plaja - pustie. Wow.

Adica WOW!!! Ca-n vremurile bune. Terasele - inchise si ferecate-n scanduri batute de-a curmezisul. Senzatie de-nceput si de sfarsit de lume. Dezbracat de haine si de griji, doar eu, marea, nisipul si SOARELE. Soare. Cald. Viata. Miscare. Plaja goala. Miros de scoici. Doua-trei meduze aruncate de valuri pe nisip, alge, pietre. Inceput si sfarsit. Paine neagra + iaurt. Cafea rece, din sticla, facuta de la Bucuresti. Tigari red & white (cand oi avea bani, poate altceva). Petanque. Joc cu bile, frantuzesc. Valul fash-fash. Apa rece. Dar totusi - trei bai. Nu m-a rabdat inima sa nu ma bag in apa si sa nu stranut ca foca, sa fornai ca elefantu' si sa nu tziui ca delfinul... Inot. Apa trece pe laga mine. moale, albastra, rece. Senzatie de viata 100 %, de real, de adevar. Magie solara + chimie infinitezimala de bucurie + sfarstit de vara + apa + nisip = Vanghelis. Vanghelis Papatanasiou. Cult solar, cult primitiv. om, natura.
A reinceput saptamana. Sunt inapoi in Bucuresti. Dar inima mi-a ramas acolo, printre scoici si pietre, pe nisip. A fost ultimul uichend de vara...

Bogdan Iorga

DE OCTOMBRIE...nuduri FEMEIA ROMANA?


Pentru a nu mai rani sensibilitati, Playmate-ul nostru va fi vazut prin ochii miopi ai cenzurii. Daca vreti sa va puneti ochelarii...apasati pe poza.

Bancul Saptamanii:

Toate glumele din aceasta sectiune sunt misogine, se bazeaza pe sex, si in general nu sunt pentru femei!

Povestea insulei pustii

Ziua ideala a unei femei...

 

VREAU SA VAD:

Si tu ne poti trimite poze inedite
cu tine la minutul@etare.ro
 
EDITIA 1
EDITIA 2
EDITIA 3
EDITIA 4
EDITIA 5
EDITIA 6
EDITIA 7
EDITIA 8